Over

Over

Onze eindredacteur ontzorgt. Naast de inhoud weet ze ook welke techniek erbij komt kijken en is ze de schakel tussen de klant en de facilitaire partij die vaak met vragen komt als: hoeveel zenders? Dat zijn microfoons. ‘Is autocue nodig?’ Maar ze prept ook de gasten/sprekers en presentatoren, want spreken in een camera vanuit een green screen studio is en vereist een totaal andere aanpak dan presenteren in een zaal vol mensen. Het tempo van een fysiek live event is ook totaal anders dan een online event.

Meer dan 20 jaar ervaring

In nauwe samenwerking met de klant vertalen we de strategie naar een krachtig format. Na inventarisatie van de wensen ontwikkelen we een op maat gemaakt script, waarbij relevante verhalen, die waarde toevoegen, en de strategie leidend zijn. Helder, logisch en impactvol je verhaal over de bühne brengen, daar hebben we meer dan twintig jaar ervaring in. We adviseren en begeleiden het hele proces. We doen de voorgesprekken zodat we de beste verhalen binnen de organisatie vinden die aansluiten bij de inhoudelijke doelstelling van de productie en schrijven het inhoudelijke draaiboek.

Ook doen we de inhoudelijke regie en het voorbereiden van de sprekers op de dag zelf. We adviseren organisaties bij het selecteren en begeleiden van sprekers en presentatoren, want op beeld of voor een volle zaal presenteren is altijd een beetje spannend en vereist eigenschappen die een gast moet hebben. Patricia Cronie selecteert al 20 jaar gasten voor live tv en weet uit ervaring hoe ze mensen kan laten shinen op tv of op een event. Patricia Cronie zat zelf als gast aan tafel bij de talkshows Pauw & Witteman, DWDD en Jinek en heeft veel ervaring met ‘eerste keer’ gasten begeleiden. Ze weet ze hoe je het allerbeste uit de verf komt, op camera. Met als resultaat: een impactvol event. 

Ook denken we mee over hoe je de content na het event/uitzending/podcast/talkshow kunt inzetten om zo de key messages te versterken. 


Bekijk diensten